Första handskontrakt i Göteborg
Eller ja, egentligen har vi fått ett första handskontrakt i Mölndal, men under min tid i Mölndal stad märkte jag att det där inte riktigt spelande någon roll - det var liksom ingen som brydde sig om att de passerade kommungränsen. Mer än vi som brydde oss då, och många tyckte inte heller att det behövdes betonas - det kan snarare vara en fördel! Och det kan det nog vara. 

I vilket fall som helst, den 1 augusti får vi tillträde till vår första första handslägenhet! Äntligen! Därför kommer mycket framöver handla om inredning. 85 kvadratmeter och 2 rum ska inredas (Noa ska få säga sitt i datorummet!) men totalt är lägenheten på 3 rum OCH kök. Som vi längtat efter separat kök.  

Nedan ses en del av sovrummet medan det renoverades... 
(null)

#1 - Anonym

Hur lyckades du få ett första handskontrakt på en sån stor/nyrenoverad lägenhet? :) finns ju många som säljer kontrakt i Göteborg...

Svar: Vi fick faktiskt vårt första handskontrakt via blocket. Vi skrev en seriös annons om oss själva och fick väldigt mycket respons (mest svindyra!!! andra handskontrakt) men också första handskontrakt. Vi gick på visning - funderade en vecka och tackade sedan ja, och vi fick den. Vi har även varit på en visning där vi misstänkte att fastighetsägaren ville ha en summa för att tilldela kontraktet, vi tackade ja utan att erbjuda något och fick inte kontraktet. Så det kan nog vara en stor variation på blocket. Men vi hade kanske tur. Sedan är både jag & min sambo fastanställda, och vi har båda ganska OK löner. Så då är det kanske lite lättare att ta ett dyrare kontrakt :)
Lagom Kul