Away for the weekend
I helgen var jag iväg med lite vänner. Behövde en paus från verkligheten. Det är när livet känns som jobbigast man inser värdet i vad andra människor kan göra för en. Allt från praktiska saker till små ord och stora handlingar. Det har gjort mig tacksam. Otroligt tacksam inför andra människors osjälviskhet.

(null)

På mina väggar..
Det har varit en intensiv vecka och jag har inte haft särskilt mycket tid och energi över åt fix i lägenheten, därför är statusen på väggarna ungefär samma som för en vecka sedan.
 
I köket finns en hylla, och min stora klocka. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha i hyllan ännu... Tips?
Gardinkappan har jag fått av min farmor och det är en av två saker i hemmet som jag har kvar som minne efter henne. Lampan har jag köpt för en tjuga på emmaus. 
(null)

Förra helgen shoppat jag dessa två tavlor för en tjuga var. Lite slitna ramar men det ska nog gå att fixas till. Snart ska de komma upp på en vägg också, jag måste bara bestämma mig för vilken..
 
 
På väggarna hänger mina vykort från Yrjö Edelmann, samtliga från mitten/slutet av 70-talet. Byråkraten (ej på bild) var mitt första fynd för mååånga år sedan, tror jag la 15 kr för vykortet i ram. Senare har jag köpt 10 st för 100 kr på tradera. Man måste älska fynd va? 
 
 

Min gröna sköna fönsterbräda
Det händer mycket i hemmet. Jag ska försöka att dokumentera det jag hinner! Ett inlägg kommer om dekoration på väggarna, senare.
Detta ska handla om växterna i fönstret. 

Det är lite oordning i fönstret, men jag gillar nog den stilen och kommer fortsätta med det. Några tomma krukor ska fyllas i veckan. Några projekt måste jag ju ha igång. 

(null)

(null)
Jag fick en liten elefantöra-stickling i inflyttningspresent av en vänlig kollega. 

(null)

(null) Insynsskydden som syns till vänster var lördagens projekt! Kanske kommer ett inlägg om de också... är inte växter bra fantastisk?